Over ons

Printready.be is een online print- en drukwerk shop voor zakelijke en particuliere klanten, waarbij een persoonlijk karakter aan snelle verwerkingstijden wordt gekoppeld.

Printready maakt deel uit van PrintPrestige BV – een reclamebedrijf dat zich richt tot hoogwaardige B2B dienstverlening en uitgroeide tot een vennootschap met intussen meer dan 17 jaar ervaring in de grafische druk- print- en reclame sector.

Onze missie en visie is...

…nog sneller en efficiënter drukwerk en prints op maat realiseren, door een gedigitaliseerd webshop platform met een groot gebruiksgemak voor klanten waarbij het persoonlijke karakter behouden blijft.

Door in te zetten op digitalisering die het klanten makkelijker maakt om snel en eenvoudig te ontwerpen en bestellen, en focus te houden op een doelbewust geselecteerd aanbod, zal een vlotte en transparante dienstverlening kunnen aangehouden blijven met prijs/kwaliteitsverantwoorde tarieven.

Wie kan bij ons terecht?

Bij Printready is iedereen welkom! Echter zullen zowel klanten die graag zelf ontwerpen maken en willen laten drukken of printen, zonder dat er een cruciale tussenkomst van een ontwerpdienst nodig is, als klanten die minder goed overweg kunnen met grafische software en druktechnische complexiteit, zich door onze webshop het meest aangesproken voelen.

Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen heel makkelijk eigen ontwerpen uploaden, al dan niet met behulp van onze handige werkbestanden. Alle tarieven kunnen op elk ogenblik in slechts enkele klikken bekomen worden zonder tijdverlies!

Onze prijzen houden we betaalbaar en marktconform, en zijn fair trade. Enkel op die manier kunnen we degelijke producten en evenwaardige klantenservice blijven waarborgen. Omdat we nu eenmaal uitsluitend voor 100% tevreden klanten gaan!

Zakelijke klanten die regelmatig drukwerk bestellen kunnen bovendien van een exclusief voordeel genieten!
Klinkt interessant? Neem hiervoor dan zeker contact op met ons voor meer informatie!